Distansutbildning i personlig marknadsföring

När jag kör distansutbildningar så ingår både utbildningsdelar och coachdelar. Utbildningsdelen kan vara i grupp och coachning sker i regel individuellt, men självklart brukar jag runda av med att samla gruppen på ett webmöte. Vid distansutbildningar så hinner saker och ting sjunka in på ett annat sätt än om man t.ex. kör en hel utbildningsdag på plats.

Distansutbildningar med effekt

Tack vare teknikens utveckling är det busenkelt att köra utbildningar på distans – och det är effektivt också. Med distanskurser så kan du slå flera flugor i en smäll:

Utbildningssessionerna är vid flera tillfällen, så man behöver i regel enbart avsätta någon timme eller två vid varje session och behöver inte avsätta hela dagar.
Med video så känns det ”nära” och om någon inte kan vara med vid något tillfälle, så kan utbildningssessionen spelas in och distribueras efteråt.

Varför anlita Meant To mind AB?

Många företag och företagare vill gärna utbilda sig och utveckla medarbetarna på sina företag, men det är svårt att avsätta tid för utbildning och det kan vara krångligt och dyrt att resa på utbildningar.  Då är det perfekt att det finns utbildningar på distans. Det är här Meant To Minds unika koncept passar utmärkt. Meant To Mind hjälper medarbetare att coacha sig själva till att bli mer aktiva i affärsprocessen via distansutbildning. Allting sker förstås ”live” och Meant To Mind utgår helt ifrån individens egna förutsättningar och varje kursdeltagare får helt individuella tips och råd baserat på beprövade KBT-metoder. Vi kör både i grupp och på individbasis via webmöten, så det är skräddarsytt och inga inspelade videos osv.Det här upplägget är som klippt och skuret för företag och individer som vill ha personlig coachning men inte har tid att resa eller avsätta heldagar för utbildning.

Referenskunder

Meant To Mind ligger steget före

Det finns många säljutbildningar på marknaden. De allra flesta säljkurser har en sak gemensamt: de utbildar projektledare, konsulter, ingenjörer, tekniska säljare etc. med utgångspunkt ifrån att de redan har en tänkt kund framför sig (eller på telefonen) att sälja till. Det som Meant To Mind hjälper till med är att säkerställa att man faktiskt skrider till verket och tar kontakt. Meant To Mind arbetar med det första steget i säljprocessen: Att initiera kontakter med befintliga och potentiella kunder. Det är just detta steg som är jobbigt för många.

Gratis webinar

Anmäl dig till mitt nästa live-webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur du kan bli bekvämare med att ta kundkontakter, hur du lättare kan marknadsföra dig och faktiskt våga sälja i större utsträckning – även om du inte ser dig som säljare.

Kontakta mig