coachning på distans personlig marknadsföring

I regel så kör jag coachning på distans. Det kan vara i grupp och individuellt.

Coachning sker i regel över tid, ca. 2-3 månader, så att saker och ting hinner sjunka in och nya beteenden kommer till stånd. 

coachning som ger effekt

Tack vare teknikens utveckling är det busenkelt att köra workshops och coachning på distans – och det är effektivt också. 

Webbträffarna är vid flera tillfällen, så man behöver enbart avsätta någon timme eller två vid varje session och behöver inte avsätta hela dagar.
Om någon inte kan vara med vid något tillfälle, så kan utbildningssessionen spelas in och distribueras efteråt.

Varför anlita Meant To mind AB?

Många företag och företagare vill gärna utbilda sig och utveckla medarbetarna på sina företag, men det är svårt att avsätta tid för kompetensutveckling och det kan vara krångligt och dyrt att resa.  Då är det perfekt att det går att göra på distans.

Meant To Mind hjälper medarbetare att steg för steg coacha sig själva till att bli mer aktiva i när det gäller att marknadsföra sig själv och sin kompetens. Allting sker förstås ”live” via webben, så att det blir personligt.

Meant To Mind utgår helt ifrån individens egna förutsättningar och varje kursdeltagare får helt individuella tips och råd baserat på beprövade KBT-metoder – via webbträffar.

Det här upplägget är som klippt och skuret för företag och individer som vill ha personlig coachning men inte har tid att resa eller avsätta heldagar för kompetensutveckling.

Referenskunder

Meant To Mind ligger steget före

De allra flesta projektledare, konsulter, ingenjörer, specialister etc. är duktiga på sitt gebit när de väl träffar kunder, intressenter eller samarbetspartners. MEN de tycker att det är jobbigt att initiera kontakter och “sälja in” sig själva.

 

Meant To Mind hjälper till med är att säkerställa att man faktiskt skrider till verket och tar kontakt.

 

Meant To Mind arbetar med det första steget i processen: Att initiera kontakter med befintliga och potentiella intressenter. 

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig. 

Kontakta mig