Bolagets Referenser

Här kan du läsa om de olika företag som anlitat Meant To Mind till att öka sin lönsamhet och försäljning. 

Referenser

Bengt Eriksson

Teknisk Försäljning på SMC Automation AB

”Tack för en MYCKET bra utbildning, hoppas att fortsättningen blir minst lika bra, vilket jag tror att den blir. Alla jag har pratat med tycker att det var den bästa säljutbildningen vi har haft.”

Camilla Andersson

Regionschef på Fristads AB

”Jag kan rekommendera alla som vill komma ut på flera kundbesök att anlita Paula. På några månader har jag gått ifrån att regelbundet inte nå mina kundbesöksmål till att nu ligga i topp. Paula har hjälpt mig att arbeta bort mina kontakthinder, som jag till en början inte ens visste om att jag hade. Det var verkligen en annorlunda säljträning!”

Pontus Öberg

Projektsamordnare, Svenska Kunskapsförlaget AB

”Tack för en mycket, mycket bra föreläsning! Alla var överens om att det gav väldigt mycket och vi har alla enats om en förändring som vi ska ta tag i omedelbart.”

Annelie Nyman

Key Account Manager - Pronomic

”Som säljcoach har Paula gett mig personliga verktyg att jobba med, genom praktiska och konkreta tips som jag genast har testat med goda resultat. Detta gjorde att jag lyfte blicken och jobbar mer rätt nu, jag är effektivare och har blivit av med en del tidstjuvar, jag känner mig mycket motiverad. Jag kan med varm hand rekommendera Paula om ni söker en inspirerande och energisk säljcoach som ger personliga, användbara tips.”

 

Kontakta mig