Coachning för egenföretagare

Är du egenföretagare och grym på det du gör, men tycker att det är jobbigt att marknadsföra dig och vill få till en förändring?

Grattis, du har kommit rätt! Jag kan hjälpa dig att både ringa in var skon klämmer och ge dig verktyg att bli mer synlig – helt och hållet på dina premisser.

Med coach-upplägget som baseras på 50 års forskning, får du vägledning hur kan jobba fram ett sätt att marknadsföra dig på som känns bekvämt och bra.
Till skillnad från många andra coacher, så ger jag konkreta tips & råd och allt bygger på beprövade KBT-metoder. 

Är du egenföretagare?

Då vet du hur det känns att driva en enmansorkester. Du vet också att man brukar få förslag om att outsourca sådant som man inte är bra på. Visst, det kanske går i vissa fall, men går det att outsourca kundkontakterna? Hmm, det är svårt. Du har nog landat på den här hemsidan just för att du behöver driva ”säljet” själv och kanske känner igen någon av följande situationer här nedan:

VANLIGA UTMANINGAR FÖR EGENFÖRETAGARE

Det sista du vill är att uppfattas som en sån där jobbig säljare som alla bara hatar och vill inte verka pushig, så du väntar gärna med att följa upp kunder och vill helst av allt att de återkommer till dig.
Du är en hejare på att skicka mejl och är duktig på att berätta vad du gör när du väl får frågan, men att lägga ut video på sociala medier skulle kännas obehagligt, att ringa till potentiella kunder är inte ett alternativ.

Referenskunder

Lösningen är nära!

Misströsta inte, det finns en lösning. För det första så kan du acceptera att du inte älskar att marknadsföra dig själv och din kompetens. Det är okey. 

Du behöver bara lära dig att hitta ett sätt att synas på, som känns okey för dig. Du behöver enbart göra små beteendeförändringar, så ska du se att det händer saker.

 

Så här säger en egenföretagare som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster: 

 

”Med Paulas coachning har jag fått ett bollplank som utmanat mig och som hjälpt mig ändra vanor och arbetsmönster. Jag uppskattar våra återkommande samtal och det har varit super att ha någon som följer upp. Jag är otroligt nöjd över att ha lyckats ändra mina vanor och stolt över att kunna säga – jag har fått in fler affärer!” 

 

Jenny Citré,

 Transaktionsrådgivare Svensk FöretagsFörmedling

 

 

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig.

Varför anlita Meant To Mind?

Min coachning och KBT-metoder bygger på 50 års forskning. Bara man ändrar på 2-3 beteenden, vanor och tankemönster så sker förbättringar. 

Det intressanta är att de allra flesta vet vad de borde göra, t.e.x. man vet att man borde kontakta gamla kunder, men de gör det inte. 

Så istället för att fokusera på vad man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

Jag jobbar enbart med individer som vill göra en förändring och då blir resultaten fantastiska.

Spela videoklipp

Referenskund

Genom följande videoklipp kan du höra vad en av Meant To Minds referenskunder tycker om hjälpen hon har fått av oss. 

Kontakta mig