Säljtutbildning för egenföretagare

Är du egenföretagare och märker att det inte kommer in tillräckligt med uppdrag, så behöver du nog bli mer synlig inför potentiella uppdragsgivare. Grattis, du har kommit rätt! Meant To Mind kan hjälpa dig att både ringa in var skon klämmer och ge dig verktyg att bli mer synlig. Med Meant To Minds hjälp får du vägledning hur du kan bli mer synlig och bli mästare på att coacha dig själv att vara aktiv i din affärsprocess.

Är du egenföretagare?

Då vet du hur det känns att driva en enmansorkester. Du vet också att man brukar få förslag om att outsourca sådant som man inte är bra på. Visst, det kanske går i vissa fall, men går det att outsourca kundanskaffningen? Hmm, det är svårt. Du har nog landat på den här hemsidan just för att du behöver driva ”säljet” själv och kanske känner igen någon av följande situationer här nedan:

VANLIGA UTMANINGAR FÖR EGENFÖRETAGARE

Det sista du vill är att uppfattas som en sån där jobbig säljare som alla bara hatar och vill inte verka pushig, så du väntar gärna med att följa upp kunder och vill helst av allt att de återkommer till dig.
Du är en hejare på att skicka mejl och är duktig på att berätta vad du gör när du väl får frågan, men att lägga ut video på sociala medier skulle kännas obehagligt, att ringa till potentiella kunder är inte ett alternativ… dina marknadsföringskanaler är få.

Referenskunder

Lösningen är nära!

Misströsta inte, det finns en lösning. För det första så kan du acceptera att du inte älskar att marknadsföra dig själv och sälja in dig. Det är okey. För det andra kan du acceptera att kundanskaffning är ett moment i din verksamhet som du inte kan hoppa över. 


Du behöver bara lära dig att inte fly från detta moment. Du behöver enbart göra små beteendeförändringar, så ska du se att det händer saker.

Summa summarum: För enmansföretagare så är kundanskaffning momentet som sedan gör att man får möjlighet att göra det man är bra på och tycker är roligt. Ta tjuren vid hornen!

 

Så här säger en egenföretagare som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster: 


”Med Paulas coachning har jag fått ett bollplank som utmanat mig och som hjälpt mig ändra vanor och arbetsmönster. Jag uppskattar våra återkommande samtal och det har varit super att ha någon som följer upp. Jag är otroligt nöjd över att ha lyckats ändra mina vanor och stolt över att kunna säga – jag har fått in fler affärer!” 


Jenny Citré,

 Transaktionsrådgivare Svensk FöretagsFörmedling


Gratis webinar

Anmäl dig till mitt nästa live-webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur du kan bli bekvämare med att ta kundkontakter, hur du lättare kan marknadsföra dig och faktiskt våga sälja i större utsträckning – även om du inte ser dig som säljare.

Varför anlita Meant To Mind AB?

Det korta svaret är att Meant To Minds utbildningsinsatser bygger på 50 års forskning. Och forskningen visar att de som har säljansvar i regel behöver bli mer aktiva vad gäller att ta kontakter, bli mer aktiva att följa upp offerter och marknadsföra sig själva i mycket större utsträckning för att nå uppsatta mål. Man kan säga så här: Kan man sälja sin tjänst/produkt via en webshop, så ska man självklart göra det. Om affärsprocessen är mer komplex och man t.ex. har experter, rådgivare, konsulter och tekniker som har kundkontakter så är det av största vikt att de både initierar kundkontakter, följer upp offerter och bibehåller kontakt med befintliga kunder för att försäljningen ska fungera.Meant To Minds koncept är helt unikt och liknar ingenting annat. Istället för att fokusera på hur man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

Spela videoklipp

Referenskund

Genom följande videoklipp kan du höra vad en av Meant To Minds referenskunder tycker om hjälpen hon har fått av oss. 

Kontakta mig