Så här fungerar det

Meant To Mind hjälper individer att bli mer bekväma med att marknadsföra sig själv och sin kompetens. 

Det handlar om att orka och faktiskt våga synas i olika sammanhang. Det kan vara både internt och externt. 

Meant To Minds coachinsatser går ut på att man ska bli bekväm med att marknadsföra sig själv och göra sin kompetens synlig – på sina helt egna villkor.

Meant To Minds 4-stegsmetod

Bli medveten

Om att rädslor över huvud taget finns och att de påverkar hur man marknadsför sig i dagsläget.

Erkänna

Att det finns beteenden hos en själv, som faktiskt hämmar den personliga marknadsföringen i dagsläget.

Bedöma

Vilka typer av kontakthinder man själv har och hur starkt de påverkar ens beteenden!

Hjälpa sig själv

Att bli av med de hinder som hämmar en att ta kontakter, marknadsföra sig själv, synas osv. Metoderna bygger på KBT och 50 års forskning. Allt är testat och klart!

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis.

I webinaret får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig. 

 

Hur kan Meant to Mind hjälpa dig?

Att med beprövade metoder och 50 års forskning ta ett steg i taget!

Forskning, som har bedrivits sedan 70-talet, visar att naturliga ”self-promoters” som Madonna och andra stjärnor har lätt för att visa sin kompetens, men att de allra flesta kämpar mellan önskan att synliggöra vad de kan och rädslan för att verka alltför framfusiga eller oförskämda. 

I grund och botten handlar det om (the fear om self-promotion)¹ ”rädslan för att marknadsföra sig själv”. Det är här Meant To Mind kommer in i bilden.

 

Med beprövade KBT-metoder så får man hjälp med att upptäcka sina snubbeltrådar och ändra på beteenden, vanor och tankemönster. 

Summan av kardemumman är följande: Det blir lättare och roligare att marknadsföra sig själv. Man blir mer bekväm i olika situationer som att tala inför grupp, synas internt och våga initiera nya kontakter t.ex.

Referenser

Kontakta mig