konsult se hit!

Är du konsult och en fena på det du gör, MEN tycker att det är jobbigt att ta kontakter, drar dig kanske för att lägga upp inlägg på sociala medier osv?

Då kan du ta hjälp av mig.  Jag ger dig praktiska råd & tips och du blir mer bekväm med att göra dig själv och din kompetens synlig.

Du kommer att bli din egen bästa coach!

Är du konsult?

Är du konsult så har du många strängar på din lyra.

Du är med all säkerhet expert på någonting, du är en mästare på att sätta dig in i problem av olika slag och komma med fiffiga lösningar, du jobbar hårt och timmarna du lägger på ditt arbete ska vara faktureringsbara. Heja dig!

Och nu till det som kanske är jobbigast av allt; du behöver marknadsföra dig också! Antingen behöver du marknadsföra dina egna tjänster för att få uppdrag eller så behöver “sälja in” ditt företag, så att kollegor kan komma in med sin expertkunskap.

Det brukar vara lättare sagt än gjort.

EXEMPEL PÅ TANKAR SOM SABBAR

”Jag kan marknadsföra mig själv och vet vad jag kan, däremot är det svårare att få in kollegor i projekt. Jag är osäker på om jag kan gå i god för deras insats.”

Hang in there, det kan bli lättare!

Kanske är det så att du liksom många andra konsulter missar fina tillfällen att marknadsföra dig själv och din kompetens? 

Det kan bli lättare och faktiskt roligare att marknadsföra sig själv och sina kollegor och det är fullt görbart. 

Jag hjälper dig! 

Så här säger konsulten Kristoffer som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster:

“Jag trodde att jag var någon som vågade stå på mig, men vid en närmare eftertanke insåg jag att jag nästan uteslutande alltid bet mig i tungan.

Jag har lär mig att värna om mitt egna varumärke och våga stå på mig mer. Börjat avsätta minst 45 minuter för kundkontakt dagligen, trots att man har för mycket att göra.

 Jag har stärkt mitt egna varumärke internt och externt. Och fått in nya kunder till portfolion.” 

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig. 

Varför anlita Meant To Mind?

Min coachning och KBT-metoder bygger på 50 års forskning. Bara man ändrar på 2-3 beteenden, vanor och tankemönster så sker förbättringar. 

Det intressanta är att de allra flesta vet vad de borde göra, t.e.x. man vet att man borde kontakta gamla kunder, men de gör det inte. 

Så istället för att fokusera på vad man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

 

Jag jobbar enbart med individer som vill göra en förändring och då blir resultaten fantastiska.

Referenskunder

Kontakta mig