Säljtutbildning för konsulter

Är du konsult och märker att det inte kommer in tillräckligt med affärer, så är det ditt ansvar att ta reda på vad som behövs göras och sedan se till att det blir gjort, eller hur? Ta hjälp av Meant To Mind för att både ringa in var skon klämmer och få hjälp att lösa problemen. Med Meant To Minds hjälp får du den snabbaste och mest pålitliga vägen till fler affärer.

Är du konsult?

Är du konsult så har du många strängar på din lyra. Du är med all säkerhet expert på någonting, du är en mästare på att sätta dig in i problem av olika slag och komma med fiffiga lösningar, du jobbar hårt och timmarna du lägger på ditt arbete ska vara faktureringsbara. Heja dig! Och nu till det som kanske är jobbigast av allt eller som du kanske inte har tänkt på; du behöver sälja också! Antingen sälja in dina egna tjänster för att få återkommande uppdrag eller sälja in ditt företag, så att kollegor kan komma in med sin expertkunskap.

EXEMPEL PÅ TANKAR SOM SABBAR

”Jag kan marknadsföra mig själv och vet vad jag kan, däremot är det svårare att få in kollegor i projekt. Jag är osäker på om jag kan gå i god för deras insats.”

Hang in there, det kan bli lättare!

Kanske är det så att du liksom många andra konsulter missar fina tillfällen att få fler uppdrag? Kanske är det så att du liksom många konsulter enbart behöver ändra på 2-3 beteenden för att marknadsföringsdelen ska bli mer naturlig? Det kan bli lättare och faktiskt roligare att marknadsföra sig själv och sina kollegor och det mynnar ut i fler uppdrag. Meant To Mind hjälper dig.

 

Så här säger en konsult som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster:

Gratis webinar

Anmäl dig till mitt nästa live-webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur du kan bli bekvämare med att ta kundkontakter, hur du lättare kan marknadsföra dig och faktiskt våga sälja i större utsträckning – även om du inte ser dig som säljare.

Varför anlita Meant To Mind AB?

Det korta svaret är att Meant To Minds utbildningsinsatser bygger på 50 års forskning. Och forskningen visar att de som har säljansvar i regel behöver bli mer aktiva vad gäller att ta kontakter, bli mer aktiva att följa upp offerter och marknadsföra sig själva i mycket större utsträckning för att nå uppsatta mål. Man kan säga så här: Kan man sälja sin tjänst/produkt via en webshop, så ska man självklart göra det. Om affärsprocessen är mer komplex och man t.ex. har experter, rådgivare, konsulter och tekniker som har kundkontakter så är det av största vikt att de både initierar kundkontakter, följer upp offerter och bibehåller kontakt med befintliga kunder för att försäljningen ska fungera.Meant To Minds koncept är helt unikt och liknar ingenting annat. Istället för att fokusera på hur man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

Referenskunder

Kontakta mig