Coachning för säljare

Det kan vara så att du är säljare, men känner av ett inre motstånd att följa upp offerter, du kanske märker att det är något som håller emot när det gäller att ta kontakter och synas?

Du kanske är säljchef och märker att en medarbetare inte känner sig bekväm med den uppsökande delen. 

Då har du kommit rätt! Låt mig vara till hjälp. Det är säkert så att det är en s.k. känslomässig blockering som stökar till det eller en vana som bromsar – helt i onödan. 
Med några enkla justeringar kan det gå lättare. 

Är du säljare?

Oavsett om du kallar dig för säljare, teknisk säljare eller om det kanske står någonting annat på ditt visitkort såsom projektledare, affärsområdeschef, success manager, konsultchef etc. så behöver du säkert kontakta kunder och samarbetspartners osv.

Har du kommit till den här hemsidan, så tycker du med största sannolikhet att just det är jobbigt att ta kontakter, följa upp och göra dig själv synlig.

Så här känner andra:

VANLIGA TANKAR HOS personer med säljansvar

"Jag älskar att träffa kunder och lösa deras problem och utmaningar, men jag tycker inte om att vara den som söker upp potentiella kunder och ragga uppdrag. Jag kan lätt känna mig tjatig när jag ska följa upp offerter."
"Det vi håller på med är så komplext, så det handlar mer om att bygga relationer än att sälja och sådant tar tid, vilket är frustrerande."

Tur att du kan ändra på dig!

Forskning visar att många skulle vilja “promota” sig själva i större utsträckning, men att man bromsar sig själv med invanda tankemönster och beteenden. 

Tankar, beteenden och vanor kan man ju ändra på, så lösningen är nära!

Vad krävs för att det ska bli lättare att göra sig själv mer synlig? Det krävs faktiskt ganska små förändringar. Det räcker med att man ändrar på 2-3 beteenden, vanor etc., så blir man mer bekväm med att “promota” sig och synas.

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig. 

Varför anlita Meant To Mind AB?

Min coachning och KBT-metoder bygger på 50 års forskning. Bara man ändrar på 2-3 beteenden, vanor och tankemönster så sker förbättringar. 

Det intressanta är att de allra flesta vet vad de borde göra, t.e.x. man vet att man borde kontakta gamla kunder, men de gör det inte. 

Så istället för att fokusera på vad man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

 

Jag jobbar enbart med individer som vill göra en förändring och då blir resultaten fantastiska.

Referenskunder

Kontakta mig