Säljtutbildning för säljare

Är du säljare och tycker att det går trögt med att få in uppdrag, så behöver du nog bli mer synlig inför både befintliga och potentiella kunder. Grattis, du har kommit helt rätt! Meant To Mind kan hjälpa dig att både ringa in var skon klämmer och ge dig verktyg att bli mer synlig.

Är du säljare?

Oavsett om du kallar dig för säljare, teknisk säljare eller om det kanske står någonting annat på ditt visitkort såsom projektledare, affärsområdeschef, success manager, konsultchef etc. så håller du på med försäljning om du har ansvar att få in uppdrag.

Har du kommit till den här hemsidan, så tycker du med största sannolikhet att just säljdelen är jobbig och du är inte ensam om att tycka att det är motigt. Så här känner andra i din situation:

VANLIGA TANKAR HOS SÄLJARE

"Jag älskar att träffa kunder och lösa deras problem och utmaningar, men jag tycker inte om att vara den som söker upp potentiella kunder och ragga uppdrag. Jag kan lätt känna mig tjatig när jag ska följa upp offerter."
"Det vi håller på med är så komplext, så det handlar mer om att bygga relationer än att sälja och sådant tar tid, vilket är frustrerande."

Tur att du kan ändra på dig!

Forskning visar att vi skulle ha mycket att vinna på att ta fler kundkontakter både med befintliga och potentiella kunder, men att vi lägger ut snubbeltrådar för oss själva och marknadsför oss inte så mycket som vi skulle kunna.  Tankar, beteenden och vanor kan man ju ändra på, så lösningen är nära!

Vad krävs för att bli mer aktiv i att ta kundkontakter och göra sig själv mer synlig inför kunderna så att de väljer din/er tjänst? Det krävs faktiskt ganska små förändringar. Räkna med att saker kommer att hända bara du förändrar 2-3 beteenden. Ta hjälp av Meant To Mind, så kommer du snabbt att nå bättre resultat och det kommer att kännas lättare.

 

Så här säger en säljare som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster: 

Gratis webinar

Anmäl dig till mitt nästa live-webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur du kan bli bekvämare med att ta kundkontakter, hur du lättare kan marknadsföra dig och faktiskt våga sälja i större utsträckning – även om du inte ser dig som säljare.

Varför anlita Meant To Mind AB?

Det korta svaret är att Meant To Minds utbildningsinsatser bygger på 50 års forskning. Och forskningen visar att de som har säljansvar i regel behöver bli mer aktiva vad gäller att ta kontakter, bli mer aktiva att följa upp offerter och marknadsföra sig själva i mycket större utsträckning för att nå uppsatta mål. Man kan säga så här: Kan man sälja sin tjänst/produkt via en webshop, så ska man självklart göra det. Om affärsprocessen är mer komplex och man t.ex. har experter, rådgivare, konsulter och tekniker som har kundkontakter så är det av största vikt att de både initierar kundkontakter, följer upp offerter och bibehåller kontakt med befintliga kunder för att försäljningen ska fungera.Meant To Minds koncept är helt unikt och liknar ingenting annat. Istället för att fokusera på hur man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

Referenskunder

Kontakta mig