Säljtutbildning för specialister

Är du specialist inom ett område och märker att det inte kommer in tillräckligt med uppdrag, så behöver du nog bli mer synlig inför potentiella uppdragsgivare. Grattis, du har kommit rätt! Meant To Mind kan hjälpa dig att både ringa in var skon klämmer och ge dig verktyg att bli mer synlig. Med Meant To Minds hjälp får du vägledning hur du kan bli mästare på att coacha dig själv att vara aktiv i din affärsprocess.

Är du specialist?

Om du är specialist på något så är du nischad inom ett visst område. Din situation är kanske så här: Du känd i din bransch och har fullt upp just för att du är specialist eller så är du en specialist som inte har fullt upp för du är inte känd i din bransch – ännu.  Det är nog därför du har hamnat på den här hemsidan. Du behöver göra dig själv och ditt goda arbete mer synligt för dem som är i behov av dina tjänster. Det kan vara lättare sagt än gjort. Du kanske känner igen situationerna nedan.

VANLIGA SITUATIONER FÖR SPECIALISTER

Företaget du jobbar på är bra på marknadsföring generellt, men kunderna vet inte vilken specialistkompetens just du besitter.
Det ni håller på med är så komplext. Det handlar mer om att bygga relationer än att sälja och sådant tar tid, vilket är frustrerande.

Dina kunder finns runt hörnet, leta upp dem!

Det här är alla specialisters utmaning. Det räcker inte med att vara specialist, ens kunder måste veta att man finns också. Inledningsvis kan det  vara obekvämt att ”sälja in” sig själv för man har en dröm om att kunderna ska leta upp en och be om hjälp. Men kunderna vet inte att det finns en lösning på deras problem. Du behöver göra dem uppmärksam på det, för det är DU som ligger steget före.

 

 

Det enda du behöver göra för att få fler uppdrag är att söka upp kunder och komma med nyheten att det finns bättre sätt att göra saker på. Du behöver visa dem hur du kan hjälpa till. De kommer att bli glada. De kommer att bli tacksamma. Meant To Mind hjälper dig med detta och det är lättare än du tror!

 

 

Så här säger en specialist som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster:

Gratis webinar

Anmäl dig till mitt nästa live-webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur du kan bli bekvämare med att ta kundkontakter, hur du lättare kan marknadsföra dig och faktiskt våga sälja i större utsträckning – även om du inte ser dig som säljare.

Varför anlita Meant To Mind AB?

Det korta svaret är att Meant To Minds utbildningsinsatser bygger på 50 års forskning. Och forskningen visar att de som har säljansvar i regel behöver bli mer aktiva vad gäller att ta kontakter, bli mer aktiva att följa upp offerter och marknadsföra sig själva i mycket större utsträckning för att nå uppsatta mål. Man kan säga så här: Kan man sälja sin tjänst/produkt via en webshop, så ska man självklart göra det. Om affärsprocessen är mer komplex och man t.ex. har experter, rådgivare, konsulter och tekniker som har kundkontakter så är det av största vikt att de både initierar kundkontakter, följer upp offerter och bibehåller kontakt med befintliga kunder för att försäljningen ska fungera.Meant To Minds koncept är helt unikt och liknar ingenting annat. Istället för att fokusera på hur man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

Referenskunder

Kontakta mig