coachning för specialister

Är du specialist inom ett område och märker att du inte hörs och syns och din kompetens inte uppmärksammas som du önskar? Grattis, du har kommit rätt!

Jag kan hjälpa dig att både ringa in var skon klämmer och ge dig verktyg att bli mer synlig. Av mig får du vägledning hur du kan promota dig själv och synas i större utsträckning.

Är du specialist?

Om du är specialist på något så är du nischad inom ett visst område. Din situation är kanske så här: Du känd i din bransch och har fullt upp just för att du är specialist eller så är du en specialist som inte har fullt upp för du är inte känd i din bransch – ännu.  Du kanske känner igen situationerna nedan.

VANLIGA SITUATIONER FÖR SPECIALISTER

Företaget du jobbar på är bra på marknadsföring generellt, men kunderna vet inte vilken specialistkompetens just du besitter.
Det ni håller på med är så komplext. Det handlar om att bygga relationer med många personer, både externt och internt och sådant tar tid, vilket är frustrerande.

specialisters utmaningar

Specialister brukar ha en utmaning:

Det räcker inte med att vara specialist, kollegor, samarbetspartners och potentiella kunder måste veta att man finns också. Inledningsvis kan det  vara obekvämt att ”sälja in” sig själv för, men det går att ändra på.

Det enda du behöver göra är att ändra på 2-3 beteenden, vanor och tankemönster. Sedan blir det lättare att synas och bli uppmärksammad i rätt sammanhang.

 

 Så här säger en specialist som har haft hjälp av Meant To Minds tjänster:

“Jag har lärt mig att vara lite mer avslappnad och lita mer på min kompetens. Jag skulle absolut rekommendera detta för andra för att Paula är konkret, har bra konkreta tips som är lätta att omsätta i verkligheten, sen grundar hon det i vetenskap. Det ger ytterligare en dimension på utbildningen.” 
Åsa Grönberg, Teknisk expert, Åkerstedts AB

Gratis webinar

Anmäl dig till ett inspelat webinar, som är helt gratis. Där får du lära dig hur 4-stegsmetoden fungerar och du kommer att få aha-upplevelser kring vanliga beteenden och hur man kan göra små förändringar som gör det lättare att göra sig själv och sin kompetens synlig. 

Varför anlita Meant To Mind AB?

Min coachning och KBT-metoder bygger på 50 års forskning. Bara man ändrar på 2-3 beteenden, vanor och tankemönster så sker förbättringar. 

Det intressanta är att de allra flesta vet vad de borde göra, t.e.x. man vet att man borde kontakta gamla kunder, men de gör det inte. 

Så istället för att fokusera på vad man borde göra, så tar vi reda på varför man inte gör det man vet att man borde göra och hjälper till med förändringar på individnivå. 

 

Jag jobbar enbart med individer som vill göra en förändring och då blir resultaten fantastiska.

Referenskunder

Kontakta mig